Home / Over ons

De Muziekbeleving

Wij zijn Floortje en Joost, samen met onze docenten zijn wij De Muziekbeleving. Wij hebben een gedeelde passie, we gunnen kinderen muziek! We willen de wereld elke dag een beetje mooier maken met muziek.

Wij geloven erin dat muziekonderwijs in het basisonderwijs beter kan. Wij geloven erin dat muziekonderwijs van De Muziekbeleving in het basisonderwijs van toegevoegde waarde is. Het zorgt voor de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen. En het levert een bijdrage aan het totale onderwijsresultaat van de kinderen in de klas.

Bij alles wat we doen is de behoefte van het kind ons vertrekpunt. Wij zetten muziek in als middel ter bevordering van de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen. Wij geven vakoverstijgend muziekonderwijs om te zorgen voor betere resultaten op de cognitieve vakken. Wij zorgen voor toegevoegde waarde aan het totale onderwijsresultaat van kinderen.

De Muziekbeleving zorgt voor structureel, betaalbaar en passend muziekonderwijs. Onze muzieklessen zorgen voor unieke verbindingen tussen kinderen waarbij het geen verschil maakt waar het kind vandaan komt, waar het toe behoort of waar het in gelooft. Tijdens onze muzieklessen mogen kinderen in alle veiligheid zijn wie ze zijn.

We geloven in onze vakdocenten. Zij zijn het kloppend hart van De Muziekbeleving. Wij zorgen ervoor dat zij elke dag in staat zijn om dat muziekonderwijs te geven wat bijdraagt aan onze missie. Dit doen we met een vernieuwde kijk op goed werkgeverschap. Wij faciliteren onze docenten zodat zij in staat zijn om elke dag de best mogelijke en meest passende muzieklessen te geven. Dat is waar hun hart sneller van gaat kloppen.

Wij inspireren elkaar en onze docenten en samen inspireren wij kinderen om muziek te beleven en ervan te genieten!

Floortje Looman en Joost Vaneker


Over het team

Lydia Stigter

Muziekdocent/muziektherapeut

Bram Mali

Muziekdocent

Sheryl Flamand

Muziekdocent

Maaike Jansen

Muziekdocent

Floris Grondman

Muziekdocent

Emma Timmermans

Muziekdocent

Diandra Huizing

Muziekdocent

Mariëlle Vochteloo

Muziekdocent

Frederique Oonk

Muziekdocent

Joë de Visser

Muziekdocent

Meagan Beld

Muziekdocent

Imke Oude Griep

Muziekdocent

Noa Bambur

Muziekdocent

Romee Niemeijer

Muziekdocent

Maud Wessels

Muziektherapeut, Muziekdocent

Iris van de Noort

Muziektherapeut, Muziekdocent

Joost Vaneker

Directeur

Floortje Looman

Muziekdocent/Directrice