Home / Vakdocenten

De Muziekbeleving voor docenten

Wij geloven in onze muziekdocenten. Ons idee is dat zij datgene willen doen waar hun passie ligt en waar hun hart sneller van gaat kloppen, kinderen inspireren met muziek! Onze gedachte over goed werkgeverschap is vernieuwend, alles staat in het teken van de docent en het kind. Wij zorgen ervoor dat jij elke dag weer kunt excelleren.

De muziekbeleving voor docenten


De intake

Wij zijn er voor jou! Als jij voor ons werkt dan zorgen we ervoor dat je in een veilige omgeving muzieklessen kunt geven op een school die bij jou past. Daarom beginnen we met een uitgebreide intake. In een heel comfortabele, ongedwongen sfeer gaan we het gesprek met je aan. Samen zorgen we ervoor dat wij een compleet beeld van jou hebben en dat jij weet wat De Muziekbeleving is en waar we voor staan.

De intake bij de muziekbeleving

Join the team

Yes! We hebben elkaar beter leren kennen. Wij zouden het super vinden als je deel wilt uitmaken van het hechte docententeam van De Muziekbeleving. Samen maken we heldere afspraken over onze samenwerking. Dit doen we in één keer goed zodat jij zonder zorgen kunt gaan doen wat je het leukste vindt, kinderen inspireren met muziek!

Join The Team bij de Muziekbeleving

De matching

De afspraken zijn gemaakt, we weten wat je wilt, waar je hart ligt en waar je enthousiast van wordt. Wij kennen de scholen goed en weten wat zij willen. Wij zoeken de school die het beste matcht met jou. Zo weet je zeker dat je ergens terecht komt waar je past. Hier word je opgenomen in het team en is er een veilige bedding zodat jij je muziekles kunt geven.

De Matching bij de Muziekbeleving

De intake op de school

De school is er klaar voor om jou als vakdocent muziek te ontvangen. We gunnen hen, jou en de kinderen in de klas een soepele start. Daarom plan jij een intakegesprek met een van de groepsdocenten of de directeur van de school waar je aan de slag gaat. De laatste punten worden doorgenomen zodat er geen verrassingen komen op de dag van beginnen. Op deze manier zorgen we ervoor dat er een veilige bedding is voor jou en de kinderen in de klas zodat het creatieve proces tot stand kan komen waarbij iedereen zich prettig en veilig voelt.

De intake op school

De start van de opdracht

Het is zover, de kinderen gaan de eerste muzieklessen krijgen. Je bent op tijd aanwezig, net als Floortje of Joost. Dit doen we om te zorgen dat deze eerste lessen goed verlopen. We wensen jou, en de kinderen van de school veel plezier met de muziekbeleving.

Start de opdracht bij de Muziekbeleving

Onze muziekdocenten

Lydia Stigter

Vakdocent muziek & Muziektherapeut

Bram Mali

Vakdocent muziek

Sheryl Flamand

Vakdocent muziek

Maaike Jansen

Vakdocent muziek

Floris Grondman

Vakdocent muziek

Emma Timmermans

Vakdocent muziek

Diandra Huizing

Vakdocent muziek

Mariëlle Vochteloo

Vakspecialist muziek

Maud Wessels

Muziektherapeut

Frederique Oonk

Vakdocent muziek

Maria Cakir

Vakdocent muziek

Meagan Beld

Vakdocent muziek

Joë de Visser

Vakdocent muziek

Noa Bambur

Vakdocent muziek

Imke Oude Griep

Vakdocent Muziek

Floortje Looman

Vakdocent muziek & Directrice

Joost Vaneker

Directeur


1 / 17